Financieel

  Terug

Hoe worden de prijzen berekend voor een zonnepanelen pakket?

Dit is hét moment om zonnepanelen te laten installeren. Nooit eerder was het laten installeren van zonnepanelen zo rendabel. Uiteraard hangen de kosten voor zonnepanelen volledig af van uw wensen. Duidelijk is dat de kwaliteit van de installaties de laatste jaren enorm gestegen is. Benieuwd naar het kostenplaatje? Maak dan gebruik van onze gratis dakscan, laat u adviseren door onze experts en ontvang een transparante offerte.

 

Geen enkele aanbieder van zonnepanelen zal zeggen dat zij slechte producten leveren. Het is daarom verstandig dat wij samen uitzoeken welk systeem het beste bij uw situatie past. Maak hierin zeker gebruik van de hulp van onze adviseurs die u maar al te graag verder helpen.

De prijzen van zonnepanelen

De kosten voor het systeem waarmee u in zee gaat is afhankelijk van uw situatie, wensen en behoeften. Wij zorgen ervoor dat u een complete offerte ontvangt en samen kijken we hoe we ervoor kunnen zorgen dat uw energierekening betaalbaar blijft. De kosten zijn verdeeld in de onderstaande 4 categorieën:

 

1.      Kosten van de zonnepanelen zelf;

2.      Kosten voor de omvormer/micro omvormers.

3.      Kosten voor het montagemateriaal;

4.      Kosten voor de installatie op het door u gewenste pand.

 

Daarnaast verzorgen wij een gratis groepenkast check. Als deze niet voldoet aan de huidige norm, dan doen wij u hier uiteraard een passend aanbod voor.

Een kosteloze offerte voor uw zonnepanelen

U heeft de mogelijkheid een vrijblijvende offerte aan te vragen. Hierdoor weet u direct wat de kosten van het gehele proces omvatten. Onze offertes zijn altijd inclusief de kosten voor materialen en montage. Bovendien heeft u na de montage door onze experts een installatie die perfect werkt.

 

Wij vinden het belangrijk samen in gesprek te blijven, waardoor wij u blijven polsen of alles naar wens verloopt. Dit betekent dat wij er voor u zijn. Ook na de installatie van uw nieuwe zonnepanelen. Wij gaan een stapje verder als het gaat om klantvriendelijkheid en nazorg. Daarnaast houden wij u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op de markt. Zo zijn wij onder andere al volop bezig met de thuisbatterij. Zodra dit extreem handige apparaat interessant wordt voor onze klanten, beschikken wij daardoor direct een zeer geschikt en gepast aanbod. Zo denken wij met met u en de toekomst wat betreft het verbeteren van installatie van onze systemen.

Kosten besparen

Wij streven naar maximale efficiëntie. Dit geldt niet alleen voor uw eindproduct, maar ook zeker voor onze handelswijze. Als voorbeeld werken wij met een speciaal software pakket, waarmee wij eenvoudig op afstand de situatie rondom uw huis kunnen bekijken. Dit bespaart tijd en geld. Uiteraard zijn wij altijd bereid bij u langs te komen, indien u dit het liefste heeft. Kwaliteit staat niet voor niets op nummer 1 bij Opwekken.com.

Een vast aanspreekpunt

Wij begrijpen dat u direct wilt weten wat het kostenplaatje is. Daarom raden wij aan in contact te komen met een van onze vakkundig adviseurs. Samen kijken we naar de huidige situatie, waarna alle wensen en mogelijkheden worden besproken en er een plan wordt opgesteld. Hierin komen de financiële voordelen direct sterk naar voren. Ook na de montage van uw zonnepanelen blijft onze adviseur uw vaste aanspreekpunt. Zo weet u direct waar u aan toe bent en weet onze adviseurs snel hoe de situatie in elkaar steekt.

De terugverdientijd van uw zonnepanelen berekenen? 

Benieuwd wat de terugverdientijd van uw zonnepanelen is? Lees dan snel ons artikel ‘Hoe snel verdien ik mijn investering terug?’ en kom er snel achter wat dit u oplevert!

 

Behoefte aan advies of heeft u andere vragen? Neem vandaag nog contact met ons op!Neem contact met ons op.