Financieel

  Terug

Hoe snel verdien ik mijn investering terug?

Door de grote stijging in elektriciteitskosten is de terugverdientijd van zonnepanelen gunstiger dan ooit. Sterker nog, deze ligt tegenwoordig regelmatig onder de 3 jaar. Benieuwd hoe snel u dit voor elkaar kunt krijgen? Daar komen we samen uit! Maak gebruik van de gratis dakscan en laat u adviseren door onze experts.

 De investering in zonnepanelen zorgt direct voor een hoog rendement. Zeker gezien de huidige ontwikkelingen rondom de energieprijzen in de huidige markt. U bent hierdoor verlost van de hoge energietarieven en merkt dit al snel in uw portemonnee. Is dat niet iets dat we allemaal willen?

De terugverdientijd van zonnepanelen

Zoals gezegd gaat uw energierekening na de aanschaf van zonnepanelen drastisch omlaag. Vanaf dat moment begint het terugverdienen van uw investering. Nadat de volledige investering is terugverdiend, geniet u nog vele jaren van gratis zonnestroom. Daarbij is de terugverdientijd van zonnepanelen nooit gunstiger geweest dan nu.

Een hoog rendement

Een gemiddeld huishouden in Nederland verbruikt zo’n 3500 kWh stroom per jaar. Hier zijn gemiddeld 9 zonnepanelen voor nodig. Om u een beeld te geven van het voordeel, stellen wij dat een investering in zonnepanelen u op termijn een rendement van maar liefst 25% oplevert. Een rendement dat u niet wilt laten lopen, toch?

Toekomstbestendige zonnepanelen

Wij leveren toekomstbestendige zonnepanelen. Zo hebben wij systemen die zijn voorbereid op het gebruik van een thuisbatterij, een systeem dat momenteel in België bijzonder populair is. Dit systeem zorgt ervoor dat overtollige energie wordt opgeslagen, waarna het in tijden van minder zonlicht kan worden gebruikt. Denk hierbij aan ’s nachts of donkere, regenachtige dag.

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn wij up-to-date zijn wat betreft de laatste trends en ontwikkelingen. De kans is namelijk groot dat de thuisbatterij ook in Nederland zeer populair gaat worden. Daarnaast komen onze zonnepanelen met ijzersterke garantievoorwaarden die kunnen oplopen tot 25 jaar. Hierdoor bent u voor een zeer lange tijd verzekerd van goed werkende producten en weet u zeker dat uw investering ook in de toekomst is gewaarborgd.

 

Behoefte aan advies of heeft u andere vragen? We gaan samen kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat uw energierekening betaalbaar blijft. Neem vandaag nog contact met ons op!

 Neem contact met ons op.