Financieel

  Terug

Kom ik in aanmerking voor een financiering voor zonnepanelen?

Als u overgaat op het aankopen van zonnepanelen, dan staat hier een investering tegenover. Een investering die u op de langere termijn een hoop op gaat leveren. Het is echter mogelijk dat u deze investering het liefst niet direct uit eigen portemonnee kunt of wilt betalen, waardoor u gebruik wilt maken van een lening. Wij werken samen met een financieringsmaatschappij, die u hiermee perfect van dienst kan zijn. Hierdoor kan de gehele aankoop van het zonnepanelen systeem worden gefinancierd. Zonder risico’s en tegen lage kosten.

Hoe werkt dit precies?

Onze adviseurs helpen u met het gehele proces rondom de financiering. Tijdens dit proces worden uw financiële situatie en mogelijkheden in beeld gebracht. Ook wordt bepaald of de lening financieel verantwoord is. Doordat de rentepercentages voor deze financiering bijzonder laag liggen, is dit een optie die u zeker kunt overwegen. Zeker omdat het risico van deze lening bijzonder laag is en u exact weet waarin u investeert. En zeg nu zelf, welke andere investering levert u net zo’n hoog rendement op als die bij zonnepanelen? De zon schijnt toch wel, waardoor u deze perfect voor u kan laten werken.

 

Als u bij ons een aanvraag indient, dan komen wij binnen 2-3 werkdagen bij u terug met een antwoord. Zo weet u snel of een financiering voor zonnepanelen voor u geschikt is.Neem contact met ons op.